Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden:

Door het plaatsen van uw bestelling geeft u te kennen dat u met de betalings‐ en leveringsvoorwaarden van BB&B webshop akkoord gaat.

Productinformatie en prijzen:

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW en exclusief verzendkosten. We besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van prijzen, mochten er toch verschillen optreden wordt u hiervan vooraf in kennis gesteld.

Bevestiging:

Als uw emailadres juist is ingevuld ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een e‐mail ter bevestiging van uw opdracht. Wij verzoeken u uw adresgegevens voor de aflevering van de goederen goed te controleren, daar BB&B webshop niet verantwoordelijk is voor het foutief aanleveren van adresgegevens of voor het niet tijdig doorgeven van adreswijzigingen. Indien u geen bevestiging ontvangt dan is uw order niet binnengekomen en verzoeken we u contact op te nemen met info@bikingbabe.com.

Verzending:

Voor de verzending van producten worden verzendkosten in rekening gebracht. Uw bestelling wordt na uw betaling binnen 1 week bij u thuis aangeboden.

Garantie:

Al onze producten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden zal naar een passende oplossing gezocht worden. BB&B webshop stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie/vervanging en verzending. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik.

Retourneren en ruilen:

De klant is verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of deze aan de overeenkomst beantwoorden. De klant dient hierbij rekening te houden met geringe maat‐ en/of kleurverschillen van de op de webshop afgebeelde producten. Indien de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, dient u BB&B webshop daarvan zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, na de aflevering hiervan in kennis te stellen. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft BB&B webshop de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuur waar de daarvan te restitueren. Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 5 werkdagen na aflevering aan de BB&B webshop te retourneren. Bij annuleren van een order voordat de verzending hiervan heeft plaatsgevonden zijn de transactiekosten cq bankkosten ten alle tijde voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Indien de klant gebruik maakt van het recht zoals vermeld in bovenstaande, dan draagt BB&B webshop zorg voor terugbetaling binnen 14 dagen van het door de klant aan BB&B webshop betaalde minus de verzendkosten die door de BB&B webshop aan de vervoerder betaald zijn. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn ten alle tijde voor rekening van de Klant.

Beschadigingen of afwijkingen:

Indien een artikel, ondanks onze zorgvuldige behandeling toch beschadigd is, verzoeken wij u binnen 24 uur na ontvangst met ons contact op te nemen. Geef duidelijk aan wat het gebrek is, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op en zorgen voor een passende oplossing. Afwijkingen kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding of ontbinding van de order. Informatie, afbeeldingen en mededelingen, telefonisch of per e‐mail verstrekt, met betrekking tot aanbiedingen en belangrijke kenmerken van producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. BB&B webshop garandeert niet dat alle aanbiedingen en producten volledig met de gegeven informatie in overeenstemming zijn.

Zoekraken van bestellingen:

Mocht info@bikinger onverhoopt iets mis gegaan zijn met de levering, neemt u dan contact op met BB&B webshop. We zoeken dan naar een passende oplossing.

Email: info@bikingbabe.com

© 2018 - 2021 Biking Events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel